Lite funderingar

2013-01-12 by Karolina.S

Nu håller jag på med ytterligare ett självlågeriprojekt. Jag är bra på att hitta på sådana :/
Från det ena till det andra så har jag funderat en hel del på polymerleraskolan. Intresset har varit ganska litet men är det för att de flesta inte är nybörjare och hoppar på när det blir mer komplicerat eller är det bara så att den inte ”behövs” Har du synpunkter åsikter eller önskemål så posta dem gärna här på sidan som en kommentar eller på Facebooksidan.
Dom som har köpt blev lovade en månatlig chatt. Nu undrar jag om det finns intresse för en sådan och i så fall om en förmiddag mellan 13-14 skulle vara en bra tid?


4 Comments »

 1. Linda skriver:

  Jag tror att det kan ha att göra med formen på kursen, att man köper kurs i PDF-format. Jag hade köpt fast från senare steg och med vissa tekniker om det vore video + PDF. Det har nog att göra med att folk lär olika och att vi inte sett exempel på hur det kan se ut, man vågar inte chansa eftersom en PDF-kurs kan vara både väldigt bra och väldigt mycket mindre bra. Du kan inte visa något utdrag ur kursen som skapar intresse för folk? Det handlar mycket om upplägget och hur noggrannt det är dokumenterat, om man faktiskt förstår väldigt tydligt.

  • admin skriver:

   Tack för ditt inlägg. Har haft bilder på vad man kommer få lära sig men ett par bilder från själva kursen är kanske inte så dum idé.
   Men om någon inte ”vågar chansa” för 30 kr är det väldigt synd.

   Just nu är film inte aktuellt det skulle bli för mycket jobb som det är i dagsläget.
   Jag försöker göra det tydligt och förklara i text och bild, sedan svarar jag alltid på frågor som kan uppstå.

 2. Hannah skriver:

  För mig handlar det om pengar.. Jag har 0kr i inkomst så 30kr som inte alls är så mycket blir ändå en utgift.. Men jag vill ju gärna stödja en riktigt duktig hantverkare, så jag kommer nog köpa minst en del inom en snart framtid.
  Jag tror ävan som Linda ovan att ett urdrag ur hur det kan se ut, kan locka köpare.

  • admin skriver:

   Hej

   Som jag sade så var det inte alls en dum idé med bilder från kursen.
   Det finns ju lite gratis beskrivningar på sidan här som om man gillar dem så gillar man också polymerleraskolan. Sedan får ju alla som är registrerade användare 10 kr rabatt för sitt första köp så första delen man köper kostar alltså 20 kr.
   Jag satte ett mycket lågt pris med tanke på allt jobb som ligger bakom och är övertygad om att 20 kr för att testa är en rimlig investering.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.