Nytt år nya tag

Nytt år nya tag

Ett nytt år börjar, livet går tillbaka till det vanliga invanda och det känns ganska skönt. Alla lediga dagar med familjen är jättemysiga men de är mysiga just för att de är ovanliga.
Jag delar med er en bild från balkongen här. Det är visserligen en solnedgång men varje morgon så här års möts vi i Timrå av en vacker soluppgång. Snart är det slut, när sommaren är här går solen nästan inte ner alls och barnen vill inte lägga sig hur mycket klockan än är för ”det är ju dag än”.

Här hos Hobbyrian finns det massor med saker att ta tag till året som kommer.
Det största är som vanligt Nordic Poly Camp och i år har vi ju den person som genom sina böcker introducerade mig för att lera kunde vara så mycket mer än de små figurer jag hade tillverkat i många år, Donna Kato, det skall verkligen bli kul och spännande och lite overkligt att få träffa henne och utbyta tankar med henne men främst att få lära av henne.

Jag skall försöka få mer kontinuitet i vad jag skriver både här i bloggen och på andra sociala medier. Instagram skall få ta plats, tidigare har jag bara delat ett fåtal av mina egna skapelser på Instagram men nu kommer Hobbyrian som leverantör av lera och verktyg finnas även där.
Mitt heta tips är att följa Hobbyrian där också. Det kommer inte att vara exakt samma innehåll på alla platser.
Vad det gäller filmer så skulle jag vilja lägga ut en i veckan men jag inser att det kommer jag inte kunna hålla utan från och med nu så kommer jag jobba på att få ut en film 4: Fredagen i månaden, i Januari blir det i så fall 24/1, även på Youtube går det bra att följa Hobbyrian.

Bloggen skall slimmas och användas. Kategorierna skall göras om men först måste översättningen av butiken till engelska bli klar.
De två bitarna är arbete som går sakta men ändå säkert. En tugga i taget.

Jag hoppas så klart att det kanske kan bli lite nya trevliga produkter också.

Min satsning under 2020 är i alla fall struktur och kontinuitet.
Vad är din?

Karolina

Lämna ett svar