+46709143208           Önskelista -      Varukorg      Kassa
Workshop med Ginger Davis Allman

Workshop med Ginger Davis Allman

Nu är den förbi och vi hade en hel helg med massor av lärande. Det vi fick lära oss var att få polymerlera att se ut som lampwork, vi gjorde pärlor.
Det är så härligt att se allas olika skapelser och också hur Cernit Translucent ändrar färg i ugnen och får en djupare färg.
Se bara vilken variation, på bilden ser du nämligen några av de pärlor (plus en svamp och en katt) som producerades under helgen.

Leran och pigment donerades av The Clay and Paint factory vilket vi är mycket tacksamma över!

Under hela helgen använde vi bara Cernit translucent som passa perfekt till denna teknik.
Och stundvis var det nästan knäpptyst då koncentrationen var på topp bland deltagarna.Du som missade workshopen behöver inte gå helt lottlös, Ginger har en tutorial i PDF format som visar hur du kan få leran att se ut som glas, det är INTE samma innehåll i PDF kursen som i workshopen.
Workshopen är som en del 2 av PDF kursen. Du kan köpa den på hennes sida The Blue Bottle Tree klicka bara på denna texten så kommer du dit , Gingers sida är för övrigt är fylld av nyttig information för alla som arbetar med polymerlera.

Om du får möjlighet att närvara vid en workshop så kan jag rekommendera det starkt för man lär sig inte bara en ny teknik utan man får även många små tips som gör arbetet enklare.

Men efter en helg med massor av aktivitet kan man behöva ta en liten paus så måndagen började med en vacker soluppgång och en tripp till Västanåfallet.


Lämna ett svar

Stäng meny
×

Kundvagn