2 höstmotiv när man inte är nöjd.

2 höstmotiv när man inte är nöjd.

Jag har ju gjort en artikelserie om min egna teknik som jag kallar ”Nolla förvrängningen” eller på engelska ”Zero distortion” .

Den handlar om att kunna skapa i polymerlera utan att kanter och mönster blir förvrängda vilket inte är så lätt eftersom leran lätt blir förvrängd när man rör eller flyttar den.

I vilket fall som helst så kom jag på med en vecka kvar att det var just bara en vecka kvar och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra till denna sista artikel.

Jag visste att det skulle vara en tavla och jag hade en känsla av att den skulle ha höstfärger så jag kollade in lite bilder med hösttema som inspiration.

Efter stund så bestämde jag mig. Det skulle vara en höstmotiv gjort av prickar.

Sagt och gjort, jag fick helt enkelt göra en zilloin prickar och det gjorde jag och det blev en tavla.

2 kompisar, min mamma, min man och min dotter tyckte alla att resultatet var bra men jag kunde inte förlika mig med den. 3 dagar kvar tills artikeln skulle vara klar och jag börjar om.

En artikel innebär en del arbete. Alla steg i processen skall fotas, sedan skall de bästa fotona väljas ut och redigeras och artikeln skall skrivas. Sist men inte minst så skall artikeln finjusteras och skickas iväg. Det var alltså lite tajt eftersom även 2 små barn skal tas om hand.

Det blev en ny tavla och jag kände mig nöjd. Artikeln blev klar och är nu ivägskickad. Jippi!

Den första jag gjorde ,den som jag inte tyckte om det är den med två träd. Sedan gjorde den runda som bara har ett träd.

Vilken tycker du bäst om ?

 

Jag hoppas att denna blogg kan inspirera dig och att du kan bli sugen på att skapa i polymerlera.

Polymerlera till bra pris kan du köpa i Butik Hobbyrian. Till dessa två har jag använt Premo lera, löven är gjorda av Premo Accents.

Höstmotiv 1
Försök 1
Höstmotiv försök 2
Försök 2

 

Lämna ett svar