You are currently viewing Hobbyrians träff – NPC 2022- är den för dig?

Hobbyrians träff – NPC 2022- är den för dig?

Ja vad säger du? Hobbyrians träff – NPC 2022- är den för dig?
Kanske du är en skulptör eller en örhängesmakare och årets workshop är ”askar”, då är det lätt att snabbt avfärda hela träffen och säga att det passar inte in i ditt intresseområde och du kommer inte att ha nytta av den i ditt arbete.

Men är det verkligen sant?

12-13 Mars 2022 så är det äntligen dags för oss att träffas öga mot öga igen, då har det gått 2 år sedan vi kunde samlas i ett och samma rum.
Lite annorlunda i år är att det är bara en workshop istället för två som det oftast är.
Vi skall lära oss att göra askar av 100% lera, Inge Abrhamsen kommer att visa oss. Hon är otroligt duktig och full av fantasi så det kommer att bli ett rent nöje att få lära av henne i dagarna 2.
Men hur var det nu? Är du inte en tillverkare av askar utan du gör smycken? Ja, då kommer du att lära dig jättemycket! För så är det, du lär dig egentligen att göra askar, du lär dig en serie med tekniker som KAN bli en ask men du kan lika gärna ta med dig dessa tekniker hem för att göra örhängen eller en skulptur.
Det är ju det fina med polymerlera, teknikerna är användbara på så många olika sätt och kan användas i ditt arbete när du kommer hem med en ny arsenal av kunskap. Att bara testa en teknik och lägga den åt sidan och sedan testa näst är inte lika givande som att följa ett projekt från början till slut därför är temat för en workshop ett specifikt projekt som vi följer från början till slut.
Så oavsett om du vill fortsätta att göra askar eller inte, så kommer du att lära dig något som du kan använda och anpassa i ditt eget arbete med polymerlera.


Förutom att du kommer lära dig massor så är faktiskt den bästa biten inte workshopen utan att spendera två hela dagar med ett härligt gäng som delar ditt intresse, för handen på hjärtat, hur många människor har du i din omedelbara närhet som håller på med polymerlera?

Kom till Göteborg och skaffa nya vänner som bara vill att du skall lyckas och som vill vara lera-nördiga med dig och som så fort de lämnat träffen bara vill tillbaka för att få träffa dig och de andra i gänget igen.

Men det är inte allt, träffen 2022 kommer att sändas live över nätet så att om du inte kan resa, så kan du ändå vara med. Och alla, både de som är med online och de som träffas i Göteborg kommer att efter träffen är över att fortsätta samtalen i en Facebookgrupp där inspelningarna kommer att finnas och man kan prata om workshopen under resterande av Mars månad.
Filmerna kommer även att finnas tillgängliga för deltagarna på Youtube ifall du inte har Facebook. Endast du som faktiskt köpt en biljett kan titta på filmerna och ingen annan, de kommer inte att finnas tillgängliga för allmänheten.

Lärande och gemenskap, det har du nytta av oavsett om du är skulptör, örhängesmakare eller gör miniatyrer, det spelar ingen roll. Teknikerna du lär dig tar du ju med dig hem, nya vänner är en bonus.
Köp din biljett här, billigt boende finns också att tillgå .
Se till att du köper rätt biljett, vill du närvara online eller i Göteborg? Välj biljett därefter.


Lämna ett svar