Hur man bygger en stav.

2011-01-09 by Karolina.S

Har länge tänkt göra ett inlägg om hur man bygger upp en stav, med en enda bild vill jag visa principen för alla stavar. Nu är detta bara en enkel 4:a som jag skulle ha till några virknålar som jag gjorde men jag tycker att man väldigt tydligt ser hur man kan bygga upp en stav.

 

Sedan kan man reducera. Nu tror jag inte att alla läsare skall göra en 4:a men principen är den samma med alla stavar, man gör sin bild och fyller ut med bakgrundsfärgen så exakt som möjlig för att undvika att förlorar sin form under reducering.

T.ex en blomma av en skinner blend, jag har gjort ett block av en skinner blend genom att vika den som man viker en papperssolfjäder, sedan gjort den rund och lagt på ett lager av annan färg, delat i 6 delar, format som blomblad satt ihop min blomma och fyllt på med bakgrundsfärg.

 

Hoppas detta kan kasta lite ljus på hur man gör stavar.

Lycka Till!


2 Comments »

 1. My skriver:

  Hej!
  Jätte bra tips om hur man gör en stav:)
  Jag undrar bara om man ska bränna staven innan man skär av bitar
  Tacksam för svar
  Med vänlig hälsning, My

  • admin skriver:

   Oftast skall stavarna ju användas för att göra pärlor, hängen, dekorera glas m.m och då måste leran vara obakad.
   Skall du göra nageldekorationer så bränner du före du skivar.
   Gör du cupcakes och använder staven som dekoration går det göra vilket som.
   Lycka Till My.
   Karolina

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.