Räven Mika av Cernit Metallic

Räven Mika av Cernit Metallic

Att jag är extra förtjust i Cernit Metallic är det nog många som märkt.
Därför var det också självklart att jag använder just Cernit Metallic till min räv Mika. Mest har jag använt Färgen Rust och det svarta är Hematite men det vita är faktiskt Premo Pearl eftersom det ännu inte finns en pearl/vit i Cernit metallic även om jag hört från en säker källa att det är på väg till hösten.
Mika är gjord med en metod- teknik som kallas för mica shift och vill du lära dig hur man gör mica shift så har Hobbyrian så klart en liten film om hur man gör det, klicka bara här så kommer du till den.

Han var verkligen en utmaning men det gick till slut.
Hoppas du gillar honom.
Cernit metallic kan du så klart köpa här hos Hobbyrian

Lämna ett svar