+46709143208           Önskelista -      Varukorg      Kassa
Tårtfigurernas säsong har börjat

Tårtfigurernas säsong har börjat

Nu är det dags igen, bröllopssäsongen har börjat. Det står ett par på mitt skrivbord under arbete, en anorlunda cake topper eller tårtfigur vilket man nu föredrar.

Men detta paret har gift sig under helgen som gick. Vi får verkligen hoppas att de hade bättre väder än jag hade här i Timrå för det snöade nämligen både lördag och söndag.
Man kan inte annat än att säga brrrrr .

I vilket fall som helst så ser dom ut att haft en bra dag. Vill du ha en cake topper som ser ut som dig? Det lilla extra, pricken över i som pryder din bröllopstårta.

Då kan du hitta dem i min butik om du klickar på denna raden.

Tårtfigur som liknar brudparet

 

Från det ena till det andra så ser det ut som att jag kommer att flytta butiken där jag säljer mina egna alster till samma domän som denna blogg och även butiken där leran säljs. Den nya adressen skulle bli www.design.hobbyrian.se , den länken är just nu pekad till nuvarande adressen.
Jag har länge varit väldigt osäker på hur butikerna skulle struktureras och om jag verkligen gillar domänet karolinasdesign.se.

Slutsatsen är nu att nej, jag gillar inte domänet och det är bättre att låta denna bloggen vara som spindeln i nätet. Härifrån kan man navigera vidare till antingen butiken där leran säljs eller till butiken där min egen design säljs.
Allt blir en enhet. Det känns som en bra väg att gå.

Lämna ett svar

Stäng meny
×

Kundvagn